+32 473 92 20 62   |   info[at]kriekendejour.be

Een lang gekoesterde droom…

B&B Krieken de Jour (Denderwindeke) - Pascale Matthys

Het is er eindelijk van gekomen, een eigen bed & breakfast. In mijn eigen mooie Denderstreek. Ik ben Pascale Matthys, geboren en getogen Ninovieter.

Een lang gekoesterde droom, is het. Al enkele jaren was ik op zoek naar een geschikte locatie, op een rustig plekje, vlak bij een wandelroute. Die plek heb ik nu gevonden. En na een grondige renovatie van het huis, is het eindelijk zo ver. Zomer 2022 is het begin van een nieuw avontuur, dat heet Krieken de Jour.

Ik hou zelf heel erg van de natuur. Ik wandel en fiets graag. Dat brengt mij energie én rust. En dat wil ik graag delen met mijn gasten.

Ik werkte een groot deel van mijn professioneel leven in de toeristische sector. Een bed & breakfast is iets anders en toch blijf ik dicht bij mijn passie: mensen wegwijs maken naar de mooiste plekjes. Niet toevallig in de streek waar mijn roots en mijn hart liggen.  

Krieken de Jour is streektaal, een mengeling van Vlaams en Frans en betekent "heel vroeg 's ochtends". Bij het krieken van de dag, wordt ook wel in het algemeen Nederlands gebruikt. Een passende naam, vind ik, want de ochtend is voor mij het mooiste deel van de dag.